Четвъртък, 23 Май 2024

Звездата на "Челси" Франк Лампард прегази с Роувъра си BMX-а на 14-г. хлапе, плати му 200 паунда за щетите

Печат Е-мейл
01 Май 2010

Франк ЛампардЗвездата на "Челси" Франк Лампард претърпя неприятен инцидент преди ден. Футболистът счупил колелото на 14-годишно момче, след което платил на детето 200 паунда за случайно строшения BMX.

След среща с приятелката си Кристин Блейкли в Лондон Франк Лампард скочил на Роувъра си и дал на задна скорост, без да види колелото на момчето. За щастие малчуганът не бил на велосипеда си, който бил на земята. Полузащитникът скочил от колата си на момента и се убедил, че детето е невредимо. Попитал го колко ще струват щетите, а малкият отговорил - 100 паунда. Франк Лампард обаче удвоил сумата, за да бъде поправен огънатият велосипед.

Агентът на футболиста не отрече за инцидента, но сподели, че ако не друго, със сигурност играчът на "Челси" е бил доста по-уплашен от 14-годишния хлапак. Момчето му е казало, че разходите ще са на стойност 100 паунда, така че Франк му дал 200 в брой. Това е било най-малкото, което е можел да направи. Ако не друго, Франк беше по-разстроен от момчето, сподели агентът.

Прочита: 3345

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.