Събота, 27 Юли 2024

Маргарита Бербатова: Страдам за внучката си

Печат Е-мейл
07 Октомври 2010

Маргарита Бербатова (в ляво)Митко беше единственото дете в квартала, което нямаше колело, сега може да си позволи всичко

Маргарита Бербатова страда, че не вижда внучката си често, призна самата тя пред Гала в "На кафе". Майката на най-известния български футболист сподели, че е сложила снимка на малката Деа на десктопа на компютъра си и си я гледа всяка вечер, преди за заспи.

"Надявам се следващото лято да ми я дадат да я гледам за малко", каза Маргарита в ефира на Нова ТВ.

Деа, която на 15 октомври ще стане на една годинка, живее заедно с майка си Елена в Англия.

Главната сестра на болницата в Благоевград разкри още, че хобито й е да събира всички статии за Митко Бербатов, които се появяват в българските и английските вестници. Архивът вече е набъбнал до застрашителни размери и заема цял гардероб. Тя прочете благодарствени писма от фенове и показа снимки на известния си син като бебе и дете, от които стана ясно, че още на 3 годинки Бербатов се е увличал по ритането, само че на... баскетболна топка.

"Той беше единственият в квартала, който нямаше колело, но благодарение на таланта и хъса си постигна много и сега може да си позволи всичко. Аз знаех на какво е способен и бях сигурна, че ще дойде момент, в който всички ще оценят уменията му", горда е Маргарита Бербатова.

Прочита: 5380

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.