Събота, 27 Юли 2024

Семейство Рууни даде 5 млн. паунда за малка виличка

Печат Е-мейл
25 Февруари 2010
Семейство РууниТова е много специален момент за повечето млади родители - да заведат бебето си на първата му почивка. Но за съжаление на гордия татко Уейн Рууни, той пропусна да се наслади на цялото това щастие, тъй като съпругата му Колийн и 4-месечният им син Кай отлетяха за Барбадос без него. Вместо нападателя на “Манчестър Юнайтед” г-жа Рууни взе своите родители Тони и Колет Маклафлин и братята си Антъни и Джо да им правят компания по време на тяхната първа ваканция в новата вила на зведното семейство на стойност 5 млн. паунда.
"Малката спретната къщурка" за почивка, която неотдавна бе напълно довършена, разполага с шест спални. При предишното пътуване на семейство Рууни до карибския остров през юни тя бе наполовина построена. Този път обаче Уейн не успя да се качи на самолета заради натоварената програма на “червените дяволи" и подготовката им за финала на Карлинг Къп в неделя срещу “Астън Вила”.
След пристигането си в Барбадос в неделя Колийн нямаше търпение да заведе бебока на плажа и да го остави да почувства за първи път пясъка между малките си пръстчета. Що се отнася до г-жа Рууни - тя, както всяка жена, която е родила наскоро, явно все още не се чувства във форма, тъй като бе избрала да покрие тялото си с широка розова лятна рокля. 23-годишната футболна съпруга се престраши да се съблече по бански, едва когато се настани на един шезлонг. Цялата компания обаче се наслаждаваше с огромно удоволствие на 30-градусовите температури след дългата и вледеняваща зима в Чешир.
Следващите две седмици шумната компания ще прекара в луксозната вила на семейство Рууни, която е в съседство с именията на куп други знаменитости. Бившият шампион по бокс Джо Каладзе, съотборникът на Уейн - Рио Фърдинанд, Гари Линекер и играчът на крикет Фреди Флинтоф също притежават къщи там. И не е трудно да разберем защо...
Красивата къща разполага, освен с шест спални, още с огромен външен басейн и спираща дъха гледка към морето. И ако тези помещения в основната сграда ви се струват недостатъчно, към имението има и постройка за гости с още две спални.
На гърба на имението пък се изгражда игрище за голф, което е перфектно за амбициозния голфър Уейн.
"Двамата с Колийн от години прекарват ваканциите си на Барбадос и смятат, че това е перфектното място за почивка", довери източник пред английските медии.
Прочита: 2228

Коментари (1)

...
Shrek si e kupil ku6ti4ka smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
miro , 05 март 2010 19:59

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.