Сряда, 24 Юли 2024

Двойник на Бен Афлек най-популярният донор на сперма

Печат Е-мейл
08 Януари 2010
Бен Афлек и двойникът муБанка за сперма, която предлага на жените възможност да изберат донор-двойник на някоя знаменитост, съобщава, че с най- голяма популярност се ползва спермата на донора, който прилича на Бен Афлек.
В калифорнийската криобанка самотни жени и безплодни двойки могат да си изберат донор, който им напомня облика на любим актьор, спортист, музикант или телевизионна звезда. Клиниката дава възможност за избор "от всички достатъчно известни личности, които могат да се срещнат в Интернет". В базата от данни на криобанката вече има стотици двойници на знаменитостите. Списъкът включва донори, които приличат на Тайгър Уудс, принц Уилям и Том Круз.
Афлек, звездата от "Армагедон" и "Пърл-Харбър", е най-популярен сред дамите-реципиентки заедно с американския футболен защитник Брет Фавър и баскетболиста от "Лейкърс" (Лос-Анджелис) Люк Уолтън. Криобанката също така позволява да бъдат избирани и хибридни донори, които съчетават чертите на няколко известни личности. Сътрудниците на банката за сперма продължават да търсят двойници на Брад Пит и Джордж Клуни, защото техните образи са много търсени, а подходящи донори засега не са намерени. Донорите по закон в САЩ са анонимни, затова ги "кодират" с имената на знаменитости. Така клиентите знаят какво получават.
От лятото на 2009 година, когато за първи път е пусната програмата, позволяваща да си "поръчаш" облика на бъдещото бебе, от услугата са се възползвали повече от 750 клиенти на клиниката.
Прочита: 4021

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.