Събота, 22 Юни 2024

Ева Мендес иска дете

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

Ева Мендес и Райън ГослингАктьорите Ева Мендес и Райън Гослинг копнеят да станат родители. Двамата имат връзка от една година и са на мнение, че им е крайно време да се сдобият с потомство.

На 26 ноември влюбените били забелязани да гушкат 2-годишното момиченце на собственик на заведение в Бруклин. „Райън държеше бебето в, скута си, докато си говореше с приятели. Изглеждаше така, сякаш тренира за деня, в който ще стане баща. След това той даде момиченцето на Ева и тя прегърна девойчето, като му говореше с умиление", споделя очевидец.

източник: Уикенд

Прочита: 2488

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.