Понеделник, 27 Юни 2022

Хармаяни си хвана гадже

Печат Е-мейл
01 Септември 2012

Ема Уотсън и Уил АдамовичСлед серия от несполучливи връзки актрисата Ема Уотсън, известна с ролята си на Хармаяни във филмите за „Хари Потър", отново е щастлива в любовта.

Звездата е интимна със студента Уил Адамович. Двамата бяха снимани от папараци, докато бяха на романтична разходка из лондонските улици.

Познанството им датира от около година, когато младежите се срещнали в Оксфордския университет. Връзката им започнала преди десет месеца, но я запазили в тайна, защото искали да се уверят, чо са един за друг. В начало на лятото Ема и Уил за пръв път бяха щракнати да се целуват. Тогава те категорично отказаха да коментират дали отношенията им са сериозни.

източник: Уикенд

Прочита: 2736

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.