Събота, 23 Септември 2023

Експродуцентът на Чарли Шийн вади мръсните му ризи

Печат Е-мейл
29 Септември 2011

Чарли Шийн и Чък ЛориБившият продуцент на Чарли Шийн - Чък Лори от "Двама мъже и половина", чийто сблъсък с актьора доведе до уволнението на Шийн, пише книга, в която разкрива всичко за неприязънта между двамата.

По-рано беше съобщено, че Шийн е уредил отношенията си с Warner Bros и CBS с парично споразумение. Лори обаче заяви, че проблемите с Шийн са го засегнали лично, и намекна, че работи по книга, в която разказва цялата истина, съобщи БГНЕС.

Той се е чувствал като участник в реалити шоу и "част от него е умряла" по време на многомесечните сблъсъци. През февруари Шийн заяви, че също работи по книга, в която разказва своята версия на истината.

Прочита: 3081

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.