Понеделник, 26 Февруари 2024

Щерката на Мадона си хвана гадже

Печат Е-мейл
17 Април 2013

ЛурдесМадона бере ядове с поотрасналата си щерка Лурдес. Девойката е само на 16 години, но вече проявява признаци на непокорна тийнейджърка. Госпожицата си е хванала гадже и покрай него е влошила успеха си в училище.

От няколко месеца дъщерята на поп кралицата ходи като зашеметена. Тя е влюбена в своя съученик Тимоти Чаламет, познат от сериала „Хоумланд". Двамата са възпитаници на училище по изкуствата и близките им отношения вече не са тайна за никого там. За да се радват на компанията си, младежите често бягат от часовете или пък редовно се появяват в школото с големи закъснения. Това силно безпокои родителите им, особено Мадж, която има големи планове за бъдещето на щерка си.

Лурдес ще се дипломира през 2014-а, а любимият й е с година по-голям от нея и тази пролет ще бъде зрелостник. Въпреки че Тимоти й е батко, наследницата на Мадона е по-отраканата в тандема им. Неотдавна тя получи свой собствен апартамент в Ню Йорк, където нощува сама, докато майка й е заета със звездните си ангажименти. Освен това Лурдес разполага и с доста пари, спечелени с работата й на дизайнер.

източник: Уикенд

Прочита: 2645

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.