Петък, 22 Септември 2023

Енрике ремонтира нужник в Истанбул

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

Енрике ИглесиасЕнрике Иглесиас направи грандиозен концерт в Истанбул, но успя и да смае комшиите с капризите си. Певецът обявил на организаторите на спектакъла си, че иска тоалетната му да бъде ремонтирана незабавно, защото имало счупена плочка в нея.

За да изпълнят веднага прищявката на изпълнителя, от управата на хотела му изпратили екип, който да отстрани дефекта в нужника. Хотелската стая на Иглесиас струвала повече от 2000 турски лири или 1000 евро на вечер.

източник: Уикенд

Прочита: 2613

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.