Четвъртък, 13 Юни 2024

Бийбър ще прави Селена Гомез майка

Печат Е-мейл
18 Октомври 2011

Джъстин Бийбър и Селена ГомезПевецът каза, че няма нищо против да бъде млад баща, а половинката му го потвърди с думите, че обича децата. Джъстин Бийбър със сигурност е непоправим романтик. Младата поп сензация още от сега копнее за семейство и уверено заявява, че иска половинката му Селена Гомез да го направи баща.

Нито Джъстин, нито Селена са готови да говорят на тази тема. Младият изпълнител многократно е признавал, че мечтае за семейство. При това той иска да го създаде със Селена. Неотдавна в интернет се появи фотография, на която Гомез и Бийбър седят в обкръжението на много деца. Щастието е изписано на лицата на младата двойка, заключава БГНЕС.

Прочита: 4684

Коментари (1)

...
Не мисля,че ще имт детел.
ванеса , 22 декември 2013 16:47

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.