Четвъртък, 21 Септември 2023

Риана омая Дейвид Бауи

Печат Е-мейл
03 Май 2011

Дейвид Бауи и РианаСрещата на Дейвид Бауи с Риана ще остане в историята като една от най-впечатляващите и запомнящи се между знаменитости. Певецът оснтанал поразен от красотата на колежката си и вперил замечтан поглед в деколтето й.

Двамата били представени един на друг от съпругата на Дейвид - Иман, а събитието в Ню Йорк била благотворителна среща с цел да се съберат пари за борбата с коварната болест левкимия.

Горещата звезда от Барбадос се радвала на вниманието на всички мъже, които били впечатлени от нея. Риана се появила в стилна, но и доста оскъдна черна вечерна рокля, от която гърдите й невинно се подавали навън. Перфектният й външен вид бил допълнен от нейната фантастична прическа.

По време на вечерята Риана решила да си поприказва със седящия наблизо Бауи. Той обаче загубил ума и дума, когато хубавицата се приближила до него и заговорила. Дейвид бързо я погледнал в очите, но бил по-привлечен от тялото й малко по-надолу и останал загледан в нейните цици.

Това довело до бърз край на личния разговор, а Риана не пропуснала да обсъди някои въпроси с други известни личности. Тя се срещнала с актрисата Ева Мендес, дизайнерката Вера Уанг и сестрата на Бионсе.

Прочита: 3054

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.