Понеделник, 20 Март 2023

Тийнзвездата Тейлър Момсен: Не съм проститутка, а рок икона и пироманка

Печат Е-мейл
09 Септември 2010

Тейлър МомсенПевицата и актриса Тейлър Момсен призна, че е пироманка. Колегите на звездата от бандата The Pretty Reckless group твърдят, че тя понякога доста се увлича в хобито си. Тейлър обожава да пали разни неща. Веднъж в едно студио запали старите ни синтезатори, компютрите, всичко! Натъпка ги с динамит и ги взриви, споделил китаристът Бен Филипс.

Въпреки странното си увлечение, Тейлър Момсен твърди, че не е лош човек, както често я изкарват, а най-обикновен тийнейджър. Естествено че се смея, когато някой каже нещо смешно. Животът ми е интересен за хората, но невинаги е приятно непрекъснато някой да те снима, обяснила тя.

Тейлър Момсен заявила също така, че не се облича като проститутка, а като рок икона. Аз съм на 17. Да се обличам като старица ли искате? Наистина не разбирам какъв ви е проблемът с моите дрехи. Да, когато съм на сцената, съм облечена по-провокативно, но не разбирате, че се стремя към рок визия, троснала се на журналисти певицата.

Прочита: 3555

Коментари (1)

...
smilies/shocked.gif Тейлъррррр smilies/cry.gif
кккккаааааааааа , 09 март 2014 16:14

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.