Сряда, 24 Юли 2024

Моника Белучи и Хелън Мирън на първия ред при Долче и Габана

Печат Е-мейл
28 Февруари 2012

Хелън МирънМодното шоу на Долче и Габана в бароков стил отвя критиците. На първия ред на ревюто бяха холивудските грации Хелън Мирън и Моника Белучи.

"Трябва да кажа, че бях пометена. Обожавам я. Беше безсрамна, грандиозна и прекрасна. Хареса ми театралността й", каза Мирън за колекцията.

Колекцията е загадъчна битка между черното и бялото, с миниатюрни цветя от органза, които съживяват бялата коприна, облечена върху контрастно бельо. В повечето модели присъстват и воали, които са вдъхновени не от булките, а от девическите воали на дебютантките в малките градчета на Италия.

Прочита: 2637

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.