Сряда, 24 Юли 2024

Мотор възбуди Ирина Шейк

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

 

Ирина ШейкРуският модел Ирина Шейк не е от красавиците, които си падат по високотехнологични играчки. "Техниката се променя доста бързо. Има хора, който по цял ден висят във фейсбук. Аз не искам да губя връзка с реалността," споделя за Men's Health гаджето на Роналдо. Рускинята показа апетитни форми в новата фотосесия. Най-много Ирина се накефила на снимката с мощен мотор.

Както писахме преди няколко седмици, моделката и звездата на Реал Мадрид за малко да се разделят, след като Ирина получи есемес от гаджето си, като към съобщението имаше голи снимки на друга жена. Оказа се, че португалският футболист се опитал да изтрие фотосите и по погрешка ги препратил на Шейк. Те били на апетитна фенка, с която Роналдо се кълне, че няма нищо общо.

Прочита: 2922

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.