Петък, 22 Септември 2023

Жизел Бюндхен стана милиардерка!

Печат Е-мейл
06 Юни 2011

Жизел БюндхенЕдна от най-желаните жени на планетата става с една идея по-привлекателна. Моделът Жизел Бюндхен скоро ще се нареди сред милиардерите на планетата. Това съобщават от списание "Форбс". През последните 10 години е изчислено, че богатсвото на супермодела расте с около 152 милиона британски лири, като последните й начинания много скоро ще й закръглят сумата на милиард.

Като включим допълнителните й модни кампании за H&M и Versace, тя притежава и своя собствена модна линия, която през 2010 бележи забележителни успехи. "Форбс" подчертава и нейното участие в недвижимите имоти от известно време, които й носят допълнителни доходи. И все пак, ако някой супермодел заслужава да има милиарди, то със сигурност това е Жизел.

Прочита: 2800

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.