Четвъртък, 23 Март 2023

Жизел Бюндхен в съда заради стрелба на сватбата й

Печат Е-мейл
03 Май 2011

Жизел БюндхенТрима охранители, които са били наети от Жизел Бюндхен за сватбената й церемония през 2009 г. с Том Брейди, ще влязат в съда по обвинение, че са стреляли по фотографи по време на събитието.

Бразилският супермодел се ожени за футболната звезда на стилна церемония в Коста Рика, но прекрасният им ден беше помрачен от неприятния инцидент. Трима от охранителите открили огън по двама папараци, които се опитвали да щракнат двойката.

Фотографите твърдят, че трима мъже от латиноамерикански произход са стреляли по колата им и са строшили задното стъкло на автомобила. Случаят влезе в съда в Коста Рика, а съдията е насрочил процес срещу стрелците.

Същите двама папараци съдеха Бюндхен и Брейди заради злополуката, но делото бе прекратено от съдия в Ню Йорк, който определи, че този казус не трябва да се разглежда в Манхатън, защото никой от замесените не живее там.

Сега се очаква красивата Жизел отново да бъде привикана в съда. Дори фотографите да не заведат ново дело срещу модела, на нея ще й се наложи да се яви пред журито като свидетел.

Прочита: 2310

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.