Понеделник, 26 Февруари 2024

Детронираха миска заради гола снимка във Фейсбук

Печат Е-мейл
21 Април 2011

Шарлот Кембъл23-годишната красавица Шарлот Кембъл остана без титла, след като бе обвинена в нарушаване на състезателните правила заради гола снимка във Фейсбук. Отличието "Мис Йорк" (това е град в Англия и не трябва да се бърка с Ню Йорк) й бе отнето.

 

През 2010 г. правилото за конкурси с титлата "Мис" бе променено, като в него вече имаха право да участват самотни майки и разведени жени.

Шарлот се възползва от това и стана първата самотна майка, влязла в топ 5 на конкурса "Miss Great Britan 2010".

Прочита: 3127

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.