Събота, 27 Юли 2024

Клаудия Шифър: Нищо няма да ме върне на модния подиум

Печат Е-мейл
11 Март 2011

Клаудия ШифърКлаудия Шифър заяви, че нищо не е в състояние да я накара да се завърне на модния подиум. Тя предпочита да работи някъде, където няма всички хора да са вторачени в нея, съобщава Lifestyle.bg.

Германският супермодел роди третото си дете през миналата година и казва, че няма никакво намерение да се връща към кариерата си, защото не харесва да бъде в центъра на вниманието и всички погледи да падат върху нея.

На въпрос какво може да я върне на подиума, Шифър отговори: "Нищо. Никой не ми вярва, но съм много срамежлива. Много по-комфортно се чувствам сред малка група от хора, отколкото на сцената, където всички ме гледат. Налагаше се да го правя преди, защото това беше професията ми, но сега предпочитам да не се занимавам с това", казва откровено блондинката.

40-годишната Шифър иска да се насочи към пускането на собствена модна линия и очаква с вълнение дебюта си като дизайнер. "Искам да се срещна лично с пресата и всички потенциални купувачи, това е моят нов проект", казва Клаудия за начинанието.

Прочита: 3502

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.