Сряда, 24 Юли 2024

Стела Маккартни бременна за четвърти път

Печат Е-мейл
22 Юни 2010

Стела МаккартниМодната дизайнерка Стела Маккартни очаква четвъртото си дете от съпруга си Аласдър Уилис, съобщи Фимейл фърст. Двамата вече имат двама синове на по пет и две години и дъщеря на три години. Бебето трябва да се роди в края на годината.

Стела, която е дъщеря на Пол Маккартни и Линда, има три сестри и един брат. Тя е споделяла, че иска да има много деца, но преди време призна, че предпочита малко да си почине. Сега обаче гордо разпространява новината сред приятелите си.

Прочита: 2589

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.