Събота, 27 Юли 2024

GQ съблече най-сексуалната жена на света

Печат Е-мейл
27 Февруари 2010

Мариса МилърСлед като преди време заслужено спечели първо място за най-сексапилна жена на годината в класацията на списание “Максим”, Мариса Милър продължава да радва почитателите си с предизвикателни фотосесии. Тя е избрана да участва в специалния мартенски брой на мъжкото списание GQ, в който място намират най-сексапилните млади модели в момента.
По повод снимките, Мариса заявява:
Никога не съм имала проблем да се съблека пред камерата. Точно обратното - много ми е приятно да се снимам без дрехи, защото се гордея с тялото си. А когато човек се чувства добре в кожата си, тогава всичко, което прави, се получава по-добре.
Далеч не мисля, че съм най-сексапилната жена на света. Но определено съм сигурна, че съм най-сексуалната такава.
Мариса Милър е родена на 6 август 1978 година в Санта Круз, Калифорния. В гимназията е била много добра волейболистка и благодарение на нея отборът й почти никога не е губел игра.
През 90-те години се снима в няколко списания, едно от които Perfect 10 magazine, където се появява гола, но не може да се каже, че прави блестяща кариера.
Истинската слава за Мариса Милър започва в един летен ден през 2001 година, когато отивала да кара сърф на плажа в Манхатън. За нейно щастие на същия плаж бил великият моден фотограф Марио Тестино, който я открил и отворил вратите към блестящата кариера на Мариса. Дори майка й я окуражила с думите: “Винаги може да се върнеш в училище, но не винаги може да си модел.”
От тогава славата на Мариса Милър прогресивно расте. Заради забележителното си тяло получава предложение от Victoria’s Secret. Тя е била в кампаниите на много световни марки като Tommy Hilfiger, J.Crew и Nordstrom. Не я подминава и кориците на Vogue, Fitness и Shape.
Най-често Мариса се снима като модел на бански костюми, което не бива да ни учудва. Тя се превръща в един от най-успелите модели и определено това не е максимумът, защото може и още.
През 2006 Мариса Милър се омъжва за холивудския продуцент Griffin Guess. Какво още не знаете за нея? Може би, че е запалена спортистка и обожава волейбола, бокса, американския футбол, карането на сърф...

Прочита: 2471

Коментари (1)

...
Syper e.
beti , 01 март 2010 00:38

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.