Четвъртък, 18 Юли 2024

Как да се срещате с две едновременно и да не се чувствате като гадняр

Печат Е-мейл
27 Февруари 2012

 Някои мъже го правят постоянно, други не сме толкова опитни в това изкуство. Но ако и на вас ви се случи две мадами да си падат по скромната ви особа, ето ги съветите на преминалите през това начинание, за което ние още си мечтаем:

Бъдете честен

Най-добрият начин да запазите емоциите си е да бъдете честен както пред самия себе си, така и с двете дами. Те трябва да знаят, че се срещате и с двете. Пък ако се навият да продължите да се виждате след това, значи или са луди, или вие сте опасен късметлия. Но при това положение няма да се чувствате като отрепка и страхливец, защото няма да сте такъв.

Владейте емоциите си

Избягвайте да се сближавате твърде много с едната или с другата. Не споделяйте много лични неща от живота си. Не им бъдете на разположение през цялото време. Защото иначе, след като връзката ви с една от двете или с двете наведнъж приключи, ще има обвинения и най-вероятно ще имате чувството, че сте ги подвел и наранил. Ако усещате, че имате по-силни чувства към едната от тях, просто продължете връзката си с нея, като се разделите с другата.

Никакъв секс

Ето това е най-лошото. Но сексът носи и други неща, освен деца. Изгражда някаква връзка между хората. Ние, мъжете, сме много склонни да приемаме секса просто като... секс. Но за жените той винаги означава... нещо повече.

Не им се предоверявайте

Когато имате съмнението, че всяка от тях би ви изневерила само да се отвори възможност за това, ще ви освободи от всякакво чувство за вина, че се срещате с две жени едновременно.

Не продължавайте твърде дълго

Хубаво е да се срещате с две мадами, особено когато и двете са готини, но не го правете много дълго време. И нека това не се превръща в практика. Ако постоянно излизате с по две жени, зарязвате ги, после правите същото с други две жени, то никога няма да можете да изградите дълготрайна връзка с една. И колкото и да ви е интересно това приключение, рано или късно омръзва. Освен ако не сте Хю Хефнър. Макар че и той се изкуши да се ожени преди време. За негово нещастие (или пък щастие) не му провървя и булката го изостави преди сватбата.

Прочита: 3269

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.