Понеделник, 05 Юни 2023

Жените се влюбват в противоположността на своя идеал

Печат Е-мейл
29 Ноември 2011

 Жените се влюбват по-често в пълната противоположност на мъжа, за когото мечтаят, установиха американски учени. Всяка жена има списък с качества, които трябва да притежава потенциалният кандидат за сърцето им. Резултатите, получени в скорошно проучване на специалисти от Северозападния университет в Тексас, показват точно обратното.

Реално жените се влюбват в противоположността на своя идеал.

Първоначално представителките на нежния пол имат някаква абстрактна представа за съвършения партньор и неговите качества, но статистиката показва, че с течение на времето нещата се променят, пише БГНЕС. И дори да открие стабилен, амбициозен и секси мъж, който да покрива всички критерии за съвършената половинка, това не означава, че момичето задължително ще изпитва истински чувства към него.

Прочита: 2364

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.