Събота, 22 Юни 2024

19-та дупка на голф игрището The Legend Gold Course носи $ 1 млн., лъвове и тигри обикалят наоколо

Печат Е-мейл
10 Декември 2009
Едно много специално игрище за голф може да бъде открито на 300 км северно от Йоханесбург. Дължината на игрището е цели 8 км, което го прави и най-дългото в света. Всяка дупка е проектирана от едни от най-известните голфъри в света. Игрището е разположено сред резерват, затова не се учудвайте, ако попаднете на лъв или тигър, докато играете. The Legend Gold Course е сочено като едно от най-добрите в света и притежава още нещо, което го отличава от останалите. Това е 19-та му дупка.
Транспортът до 19-та дупка е с хеликоптер, тъй като тя се намира на 430 м височина. Ще ви отнеме само 2 мин., за да опитате късмета си. Всекир, който вкара топката от първия си удар (hole-in-one), печели 1 млн. долара.
До този момент никой не е успявал.
Прочита: 1715

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.