Понеделник, 05 Юни 2023

Мистика или човешка намеса

Печат Е-мейл
12 Октомври 2011

 Тази приказна гора се намира в Северозападна Полша. В нея 400 от боровете, които са посадени през 1930 година, са изкривени по един и същ, необясним начин.

Според учените става въпрос за някакъв вид човешка механична намеса. Те смятат, че боровете са били предназначени за направата на мебели, ребра за лодки, плугове или волски хомоти. Но избухването на Втората световна война прекъснала плановете на този, който манипулирал дърветата 7 или 10 години, за да придобият тази форма.

Прочита: 2666

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.