Петък, 09 Юни 2023

В Судан правят секс преди брака, но докато мъжът не построи дом, живее в обора при животните

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

 

 Народът Нуба в Судан смята за главен ден в годината "празника за избор на мъже". С изгрева на слънцето потенциалните новобрачни започват своите любовни танци, които продължават, докато невестите не хвърлят око на някого от съплеменниците си. В знак на благоразположение жената поставя крак на раменете на избраника, но той не трябва да вдига очи към бъдещата си съпруга. Преди да види бъдещата си булка, младият човек диша аромата на тялото и.

Бъдещият семеен живот обаче все още не е факт. Макар да правят секс преди брака, докато не построи дом, мъжът ще живее в обора, сред домашните животни и ще може да навестява любимата само през нощта, като тайно се промъква в къщата на бъдещите си роднини. След като къщата е построена, мъжът и жената спят заедно, но ядат отделно. Една година по-късно бракът им ще бъде признат и ще могат да се хранят.

Прочита: 3658

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.