Понеделник, 04 Декември 2023

Седмица по-рано Риана отпразнува 24-ти рожден ден

Печат Е-мейл
18 Февруари 2012

Риана и Кати ПериВ началото на тази седмица (13.02.) Риана отпразнува рождения си ден с пищно парти, на което се появи и бившият й Крис Браун. Купонът е бил дома й в Бевърли Хилс. Певицата става на 24 години на 20-ти февруари, но очевидно не е суеверна и си е позволила да празнува седмица по-рано.

Един от гостите побърза да напише в Туитър: "Имаше любов там и той (Крис Браун) беше много щастлив да присъства на събитието. Крис беше поканен и Риана сияеше цялата вечер, беше най-щастливото момиче на света".

Сред останалите звездни гости са били Бруно Марс, Кели Роуланд и близката приятелка на брабадоската перла Кейти Пери.

"Риана и Кейти доста се бяха превъзбудили. В края на вечерта започнаха да се замерят със сладки и да танцуват, докато Бруно и Крис ги гледаха с отворена уста", разказа източник пред "Daily Mirror".

Прочита: 3086

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.