Понеделник, 05 Юни 2023

Долче и Габана откриха ресторант за тези, които губят апетита си, ако храната не е поднесена в златна чиния

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

 За тези, които толкова обичат разкоша и златото, че губят апетит всеки път, когато храната не е поднесена в златна чиния, знаменитите италиански дизайнери Долче и Габана представиха концептуалния си ресторант Gold, който веднага бе обявен за най-блестящия в света.

Не е необходимо да обясняваме, че заведението в центъра на Милано е декорирано изцяло в злато, което според дизайнерите е символ на енергия и красив живот.

Комплексът, състоящ се от ресторант, бистро, кафене и коктейл-бар, е разположен на няколко етажа с обща площ от 1500 квадратни метра. Към ресторанта води златна стълба, а вътре - златната подове, тавани от злато, много скъпо стъкло и огледала със златни рамки.

Сервитьорите са облечени, разбира се, в златни костюми.

Прочита: 2980

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.