Петък, 22 Септември 2023

Посетители тестват ковчези в Салон на смъртта в Париж

Печат Е-мейл
12 Април 2011

 В търговския център Карусел към Лувъра в Париж се провежда двудневно изложение, наречено Салон на смъртта, съобщава Франс прес. Изложението приключва днес и е първото подобно. В него участват над 100 изложители, предлагащи услуги в грижи за покойниците и за хора на смъртно легло.

За онези, които искат да уредят погребението си още докато са живи, за да не създават после главоблъсканици на близките си, Салонът на смъртта е най-подходящото място за информация и съвети, твърдят организаторите. Там посетителите дори имат възможността да тестват различни модели ковчези, колкото и зловещо да звучи.

Прочита: 1614

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.