Неделя, 25 Септември 2022

Райън Дън от Jackass изгоря жив в размазано на пътя порше

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

Райън ДънЗвездата от Jackass Райън Дън беше убит в катастрофа. Инцидентът е станал в Пенсилвания. Причината за катастрофата най-вероятно е висока скорост. 34-годишният Дън и негов спътник са изгорели живи в размазаната кола.

Когато полицията пристигнала на произшествието, автомобилът бил обхванат от пламъци. Луксозното порше не е успяло да спаси звездата от Jackass.

Райън Дън се снима и в трите части на филма и беше най-откаченият и безстрашен актьор. Феновете на поредицата ще го запомнят с номерата му. Дън втрещи всички, като постави малка количка в ануса си.

Прочита: 2630

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.