Четвъртък, 29 Февруари 2024

Лукс за животни

Печат Е-мейл
14 Януари 2010
Има животни, които си живеят по-добре от някои хора. Вижте на какви луксозни продукти се радват те:

За кучета
Легло Lillian - 1101 долара
Можете да си го поръчате в розово или синьо. Краката на легълцето не се подхлъзват и няма да надраскват пода ви. Може да издържи тегло до 150 кг.
Легло Beverly Hills - 1550-1700 долара
Тапицирано е с италианска кожа и е обковано със сребърни украшения. Върви с копринена възглавничка. Има голям и малък модел (в зависимост от породата на кучето), а като цветове вариантите са розово и бяло.
Chien Vivant Couture - 1784-2074 долара
Леглата се изработват от висококачествени материали и по поръчка на клиента. Имената на моделите са гръмки (Марсилия, Наполеон и др.). Сред опциите, от които могат да избират клиентите, са монограми, кристали Swarovski и др. Възглавниците са от противоалергични материи.

За котки
Котешка тоалетна - 184.99 долара
Има три варианта на цвят - мед, махагон и еспресо, така че не се тревожете дали ще пасва на останалите мебели в дома ви. Котката може да влиза от всички краища на подобната на шкаф тоалетна, има и чекмеджета за други необходими неща.
Тоалетна и кухня за котка - 555 долара
Това е най-вероятно най-скъпата котешка тоалетна на света. Тя е нещо като котешка къщичка, защото освен тоалетна има място за хранене и легло.
Къща-дърво за котка - 875 долара
Направена с истински клонки и листа от коприна. Всяка къщичка е уникална и ви я доставят сглобена.
Прочита: 2724

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.