27 Януари 2010 |
Трудно е човек да изброи и дефинира точно кои професии са странни, но едно е ясно - те са много и са реалност. Но макар и странни на пръв поглед, необичайните професии имат и своето важно значение. Нужно е само да го проумеем.
Продължава
|
27 Януари 2010 |
75% от световния улов на риба отива за ядене. 25% от нея обаче отиват за производството на червила, сапун, маргарин и за разплод на други риби. За да произведат един килограм мед, пчелите трябва да съберат прашеца на 4 милиона цветя и да изминат път, равен на 4 обиколки на Земята.
Продължава
|
27 Януари 2010 |
Интернетът и компютърните игри буквално разболяват децата. Постоянното висене пред компа, липсата на движение и чист въздух водят до рахит. Децата вече не знаят какво е народна топка, криеница или скачане на ластик, защото предпочитат да играят на интернет игри вкъщи.
Продължава
|
27 Януари 2010 |
Характерното при тях е, че те са много по-различни от връстниците си, т.е. децата-индиго са на много по-високо ниво в много отношения. Името им произлиза от цвета на тяхната аура, която е в тъмносин или лилав цвят - символ на “третото око” - център в мозъка (епифиза), отговарящ за интуицията и психическите възможности.
Продължава
|
26 Януари 2010 |
Всеки 10 мъж в Англия ползва гримовете и козметиката на гаджето си, показва проучване. Голяма част от мъжете, взели участие в изследването, признали, че бъркат в чантата на приятелката си, за да се поразкрасят и те. Най-често мъжете ползват пинсетата на гаджето си, а след нея е овлажнителят за уста.
Продължава
|
25 Януари 2010 |
Защо правим секс? Струва ви се, че отговорът е очевиден: за да получим удоволствие. Или за продължаване на рода. Ще се изненадате да разберете, че все повече хора използват секса като най-приятното и евтино средство, за да се отърват от маса проблеми?
Продължава
|
19 Януари 2010 |
Кой би имал нещо против без много усилия да намали част от годините си?! Поне след определена възраст... Особено жените... Вярно е, че чудеса не се случват, а се иска постоянство и правилен подход през цялото време. Но все пак – има някои не толкова ангажиращи начини да изглеждате по-млади...
Продължава
|
15 Януари 2010 |
Празниците свършиха, подаръците са отворени, шумните партита приключиха, а елхата е загубила свежестта и блясъка си. И всичко, което ви се иска сега е отново да имате чист дом, в който да се чувствате уютно и релаксиращо, когато се приберете.
Продължава
|
14 Януари 2010 |
Време за приготвяне около 2 часа 10 порции
Продукти: 18 фини кори за баница 250 г масло 1кг орехи - нарязани 600 г захар
Продължава
|
14 Януари 2010 |
Турска кухня - характерни особености Турската кухня е микс от арабска, средиземноморска и типична балканска кухня. Могъществото на Османската империя е с важно значение за формирането на турската кухня такава, каквато я познаваме днес.
Продължава
|
|
|
|
страница 65 от 69 |