Четвъртък, 02 Февруари 2023

Хората, които ще трябва да срещнете в ада

Печат Е-мейл
11 Май 2012

 Да оставим настрана обичайните заподозрени: Сталин, изнасилвачите, серийните убийци, Хитлер и самият владетел на подземното царство Луцифер. Въобще нямаме предвид само социопатите, които така и така ще препускат из пламъците, пише DIV.bg.

Имаме предвид други хора, хора, които познавате и които ще ви се явяват там, за да ви измъчват с чувство за вина, защото някога сте постъпили зле с тях.

Всяка жена, която сте излъгали, за да правите секс

Дано не се отива в ада за всяка лъжа, която сме казали, защото иначе всички ще се видим там. Неизбежно е, хората постоянно лъжат. Но не всички лъжи са еднакви. Да излъжете жена, че я обичате, например, само за да правите секс с нея, си е билет за Инферно. Защото жена, която иска да чуе, че я обичате, за да ви пусне, е точно жена, която ще бъде напълно съкрушена, когато разбере, че сте я излъгали. А това си е емоционално изнасилване.

В ада няма да има измъкване от тези жени, от всички, които някога сте лъгали заради секс и сте се подигравали с чувствата им.

Дете, което сте изоставили

Всеки баща, който е зарязал децата си и е забегнал със секретарката си без изобщо да се поинтересува какво се е случило с тях, ще си плати за това в ада. И може би детето му ще му се явява там, за да го мъчи в два различни образа. Единият - на това, в което би се превърнало, ако баща му не го беше изоставил, например - бащата може да види дъщеря си като астрофизик, който разработва нов метод за извличане на енергия или като проститутка, която прави свирки за 5 лева, каквато е станала няколко години след неговото бягство.

Всеки, когото сте прецакали

Като не сте задържали вратата на асансьор, например. Не казваме, че за една затръшната врата пред лицето на един човек, ще отидете в ада, но ако просто обичате да се гаврите по този начин с хората, пътят към ада е отворен за вас. А в това число влизат всички човешки създания (и животни също), които сте тормозили, подритвали, на които сте се присмивали, измъчвали и с които сте се подигравали.

Всеки, когото сте наклеветили

Може да е ваш колега, по чийто адрес сте злословили или сте наговорили лъжи за него. Ако вследствие на това и го уволнят, няма съмнение, че образът му ще ви преследва в ада. Има хора, които таят ужасно много злоба, а някои изобщо не я таят, а си я разливат по останалите, без да им мигне окото. Те правят интриги, разпространяват клюки, обиждат, крещят и нямат и капка уважение към останалите човешки същества. Ей такива индивиди са направо абонирани за адски мъки и ще бъдат неизменно посещавани от хората, на които са навредили.

Жертвите, превърнали се в тиранични съдници

Тук става дума за всички онези хора, които се считат за жертва - на хомофобия, на расизъм, на предразсъдъци и т.н., но в същото време започват да се считат за много по-висши създания от останалите хора и да проявяват към тях обратна дискриминация. Пример за това за някои гейове, които се държат с околните така, сякаш знаят някаква свещена тайна, като например къде се намира Светият Граал или нещо подобно, и дори не биха си комуникирали с нас, защото ни считат за по-низши същества. Същото се отнася и за други хора, които са преживели някаква трагедия в живота си, преодолели са я по някакъв начин, но след това ненавиждат всички останали, че нямат техния горчив опит и че не знаят нищо за живота. С две думи - държат се арогантно. Може би за тях най-голямото наказание в ада не би било да се срещнат с всички, които някога са пренебрегвали и наранили, а да прекарат вечността сами, изправяйки се пред собственото си двуличие.

Прочита: 3149

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.