Вторник, 05 Март 2024

Жените имат само 30 свободни минути на ден

Печат Е-мейл
09 Ноември 2011

 Съвременната жена има само 30 свободни минути на ден, показва ново проучване във Великобритания. 75% от жените, независимо от коя точка на света, са принудени да съчетават едновременно кариера, домакинска работа и грижи за децата.

В резултат на този ритъм няма жена, която може да се похвали, че има достатъчно време за себе си. Според проучването повечето жени работят по 12 часа на ден и "свободното им време" трае само 30 минути.

В резултат на умората 63% от анкетираните признават, че заспиват по време на любимото си телевизионно шоу. 60% от жените правят списък със задачите, които трябва да свършат, а 30% от участничките признават, че са се събуждали в паника посред нощ.

39% от дамите прекарват два часа всеки ден в готвене, миене на съдове, почистване и други домакински задължения. 26% от анкетираните купуват за семейството си готова храна, а 55% жените пестят време от миенето на чинии, като използват съдомиялни машини, пише БГНЕС.

Прочита: 2685

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.