Събота, 27 Юли 2024

Мъжете предпочитат глупави жени

Печат Е-мейл
09 Ноември 2011

 Нежният пол става все по-образован и жъне все по-големи успехи в кариерата си. Тази тенденция изобщо не се харесва на мъжете, които предпочитат да се обвържат с по-глупави от тях жени, разкрива ново проучване.

Все повече млади мъже избират за съпруги жени с ниско образование и по-лош социален статус от техния. Основният критерий, по който жените избират своя партньор в живота, е способността му да издържа семейство, посочва БГНЕС. Представителките на слабия пол търсят мъж, който да се грижи за тях и децата, докато те правят кариера.

Мъжете, от своя страна, почти напълно поемат грижата за домакинството. Неотдавна проучване показа, че половината от жените нарочно подценяват интелигентността си, за да се харесат на мъжа до тях.

Прочита: 2430

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.