Неделя, 25 Септември 2022

За какво мечтаят най-много жените

Печат Е-мейл
11 Юни 2011

 Шотландски учени провели проучване сред 7 милиона жени в Европа и изяснили въпроса "За какво мечтаят жените"? Изследването показало, че над 30% от представителките на нежния пол в течение на един ден мислят най-често за шоколад.

На второ мястосе нарежда сексът, за който своя глас дали 20% от дамите, участвали в анкетата. Отпуската и шопингът се нареждат съответно на трето и четвърто място с 10% и 6%.

Прочита: 2408

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.