Понеделник, 26 Февруари 2024

Берлускони с нова любов

Печат Е-мейл
10 Януари 2012

Силвио Берлускони и Аурора КосиоАурора Косио изглежда е омагьосала Силвио Берлускони и е обладала неговото сърце, пише днес миланският всекидневник "Афари италиани".

Ослепителната шоу дама е на 31 години, родена е в Колумбия, но е от италиански произход и има университетска диплома по психология, информира БТА.

Името й не говори много на широката публика, макар че тъкмо през тези дни девойката жъне големи успехи в киносалоните.

Аурора изпълнява роля в току-що пуснатия по екраните филм "Недорасли 2" (Immaturi 2), който събра доста одобрения сред публиката, уточнява всекидневникът.

Аурора Косио има участия в още четири филма на режисьорите Пупи Авати, Карло Ванцина и Дарио Балди.

Злите езици изтъкват, че всичките й филми са произведени от киностудиото "Медуза" от холдинга Медиасет, чийто собственик е 75-годишният бивш премиер Силвио Берлускони.

Прочита: 2625

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.