Понеделник, 26 Февруари 2024

Маргина чака 5-о дете от порно звезда?

Печат Е-мейл
14 Април 2011

Виктория РадинаКрасимир Маринов - Маргина ще става баща за пети път. Майка на детето на сикаджията е порно звездата Виктория Радина, която прави активна кариера като звезда в "Медицински филми" в Америка.

21-годишната манекенка е единствената българка порно актриса с професионален договор зад океана. Тя се е снимала в 4 актови сцени, от които свата ясно, че за нея табута в секса няма.

Виктория Радина, ползваща артистичното име Никита в секс индустрията, е в напреднала бременност - 6-и месец, и според собствените й думи баща на бебето е Големия Маргин. Неотдавна развратната хубавица дръзко бе обявила, че е сгодена за сикаджията.

Ако наистина Красимир Маринов е заплодил порно звездата, то тогава това се е случило или в ареста, или пък сикаджията тайно е излизал. Защото през януари 2010 г. Големия Маргин бе арестуван и излезе от ареста през октомври.

За да не се създаде интрига от подобно естество, "Уикенд" се свърза с адвокатите на Големия Маргин. Те първоначално отказаха да занимават клиента си с този въпрос, но часове по-късно промениха решението си. Ето какво е казал Големия Маргин:

"Спазвам законите на България, включително и този, преследващ многоженството. Не съм се сгодявал, не чакам дете, но имам семейство, деца и родители, които не живеят в пещера. В тази връзка ви моля освен "медицинските" филми да проверявате и медицинските картони на 4-ти километър".

Големия Маргин е женен за Мария, семейството има три деца. Най-голямата Александра от около 2 години живее в Лондон. Според мълвата сикаджията има дете и от своя дългогодишна любовница, което е признал. Въпреки това често е забелязван в компанията на манекенки и чалга звезди. С Виктория Радина се запознал преди 3 години, докато тя работела за модна агенция "Визаж" на близката му приятелка Евгения Калканджиева.

източник: Уикенд

Прочита: 11730

Коментари (1)

...
selm nogo yako seksi i pornouuuuu selsssss
deriya , 09 май 2011 20:44

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.