Понеделник, 11 Декември 2023

Коко Динев крал маратонки по магистралата

Печат Е-мейл
30 Юли 2010

Коко ДиневКариерата на забременителя на фолкаджийки и собственик на ресторант "Кошарите" Коко Динев започва в началото на 90-те с кражби от шофьори на чужди тирове. Тогава Динев с неколцина приятели обикаля магистралите около "Църна маца" и "Божурище" и "бръмчи" на "санже", за да обира шофьори на камиони.

Бригадата на Динев е известна на цялата тогавашна "Магура" като банда от обикновени крадци. Негови клиенти от онова време днес си спомнят как всеки ден Динев спирал с бежовата си "Алфа Ромео" на "Магура" и продавал крадената стока.

Тя най-често включвала маратонки, дънки, цигари и алкохол, които чуждите тираджии пренасяли като свой багаж.

По това време Динев е гадже на една от най-оборотните магураджийски мадами - Елеонора. Тя и нейната приятелка Ася подред минават в обятията на Динев, докато един пролетен ден той не посещава най-нашумялото заведение на София през 90-те - "Four Rouses". Там като барманки на смени работят три от големите ни красавици - 16-годишната тогава Жени Калканджиева и моделките Светла и Деница.

С Деница Коко Динев преживява първата си голяма любов.

Той е с нея близо 5 години, като дори й купува апартамент.

Днес Деница Хубавица, както я наричат приятелите, живее в чужбина, а Коко Динев сменя една след друга фолкаджийки. Пред приятели обаче признава, че и досега Деница си остава най-голямата му любов.

източник: Галерия

Прочита: 4240

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.