Събота, 27 Юли 2024

Малкия Маргин на гости при Бербатов

Печат Е-мейл
17 Май 2010

Николай МариновВместо да се укрива като Осама Бен Ладен из пещери и дупки, издирваният обявен за престъпник бизнесмен Николай Маринов, познат като Малкия Маргин, си тътри задните части из столицата на Англия. Това разказва слух, пуснат преди дни в подземния свят.

Маргина, разбира се, бил под чужда самоличност и с доста променена визия.

Още по-скандалното в случая обаче е поводът за отсядането му в Обединеното кралство. По информация той е бил на работна среща не с кой да е, ами с бившия финансов министър на България – Милен Велчев.

Какво точно са си бъбрели обаче не става ясно, но самият факт, че двамата изобщо имали допирни точки е повече от плашещ, казват познавачите.

Това според тях било поредното доказателство, че мафия и законната власт в нашата страна са две лица на една и съща монета.

След срещата с Велчев визитата на Маргина продължила с гостуване в къщата на футболната ни звезда Митко Бербатов. Сикаджията останал няколко дни в дома му. Публична тайна е, че в спойката на топлата им връзка е настоящата половинка на Бербо – Елена.

Тя е бившо гадже на Маринов и двамата поддържали приятелски отношения до ден днешен.

източник: Папарак
Прочита: 5189

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.