Понеделник, 26 Февруари 2024

Божинов обеща на Алисия да види сина си

Печат Е-мейл
21 Декември 2010

Валери БожиновАлисия потвърди информацията, че е хващала на калъп Валери Божинов още преди две години! Запитана вярно ли е, че двете с Христина - половинката на Благой Георгиев, са пипнали мъжете си в хотел "Царско село" да палуват с две "златотърсачки", певицата призна лаконично: „Минало - свършено!".

Алисия разкри още, че след участието й в „Отчаяните съпруги", където призна, че футболистът от 3 месеца не се е сещал за детето си, той й се обадил и й казал, че ще дойде да види Валери-младши.

Тези дни в любовния многоъгълник се намеси и майката на Божинов - Пепа, която изненадващо зае страната на Алисия. Тя заяви, че фолкзвездата няма никаква вина в случая, защото е „много добър човек, много всеотдаен, много любвеобилен". „Жалко е, че от няколко години Валери не е този човек, който ние познаваме!", каза Пепа Ангелова. Жената, която е родила и отгледала Валери Божинов, открива в него ужасно голяма промяна и призна, че от 3 години и половина синът й не подържа близка връзка с нея и е имал „страшно арогантно отношение". Пепа каза още, че ще помага на Алисия в отглеждането на малкия Валери.

В същото време Божинов и Николета Лозанова летят на крилете на любовта и шумно афишират връзката си. Футболистът се направи на мъж и защити в национален ефир честта на плеймейтката-мъжемелачка: "Аз съм виновен, не Николета! Инициатор на връзката ни съм аз. Аз я търсих, бях настоятелен. Никога не съм търсил секс, а щастие. Бях изгубил щастието с Алисия и исках да бъда обичан. С Алисия постоянно се карахме. Не намирахме общ език за нищо", сподели Божинов. Той заяви, че не се срамува от снимките, на които завира език в гърлото на Николета, но не даде адекватен отговор как ще обясни това на сина си...

източник: Шоу

Прочита: 4499

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.