Събота, 22 Юни 2024

Тризначките пишат книга

Печат Е-мейл
20 Октомври 2009

ТризначкитеНяма майтап

Тризначките възнамеряват да пишат книга за себе си.
Вяра, Надежда и Любов от третия сезон на „Биг Брадър" са убедени, че автобиографията им ще предизвика фурор и ще развълнува читателите.

„Мноо глупости се думат за нас! Всеки се бара последна инстанция и ни обругава страшно. Вече не даваме интервюта на журналистки, оти са злобни. От нас да го знаете - "ич не им вервайте, само лъжат!", обясни компетентно една от тризначките.
Трите сестри щели да разбият мита, че са неграмотни и заедно щели да сътворят четиво трепач. „Абе, нещо като мемоарите на Даяна ще е", дадоха жокер писателките.

източник: Уикенд

Прочита: 3418

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.