Събота, 27 Юли 2024

Станислав Яневски пак без гадже

Печат Е-мейл
01 Юни 2011

Станислав ЯневскиАктьорът Станислав Яневски бил страшно придирчив по отношение на свалките с мацки, разкри самият той. 26-годишният софиянец, който изгря в блокбъстърите за Хари Потър, в момента бил затрупан от делови предложения, но най-много мечтаел да си намери гадже.

 

"Не съм срещнал момичето за мен все още, но не съм се и разбързал за никъде. Всичко с времето си. Вярвам, че някъде там навън ходи и момичето, което е родено за мен и ще ме направи щастлив татко, когато му дойде времето", обяснява Яневски, който се изявява в ролята на Гелето личният охранител на Джаро в сериала "Под прикритие"

Заради славата си Стан бил заобиколен от представителки на нежния пол на всяко парти, във фейсбук пък фенките не спирали да му правят къде прилични, къде неприлични предложения, но той не се давал.

"След 10 години бих искал да се видя семеен с 2-3 дечица и любяща жена, за които да съм спокоен, че мога да дам най-добрия възможен живот", твърди Яневски, когото светската мълва отдавна е набедила за скрит гей.

източник: Шоу

Прочита: 3070

Коментари (1)

...
Toz nikoi nqma da go zeme
XAXA , 14 юни 2011 05:49

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.