Понеделник, 04 Декември 2023

Владо Карамазов наля задник у пусна шкембе

Печат Е-мейл
18 Март 2011

Владо КарамазовВладо Карамазов вече няма нищо общо с имиджа си на секс символ. В последно време актьорът напълно е загърбил светския живот, а ежедневието му изцяло е погълнато от ангажиментите в театъра. Той видимо се е занемарил и някогашната му атлетична фигура губи малко по малко от блясъка си.

Папараците дори установиха, че любимецът на момичетата е пуснал леко коремче, а задникът му е наедрял като на селска кокошка-носачка.

Карамазов участва в няколко представления наведнъж и се разкъсва между репетициите за тях. Вечер се прибира вкъщи капнал и няма сили за нищо друго, освен да се запаси с некачествена храна от близкия супермаркет. Владо нагъва кренвирши, пилешко роле и чипсове и очевидно това е дало отражение на фигурата му.

Звездата на Народния театър обитава самостоятелно жилище в столичния квартал Зона Б-5. Личи си, че умее да върти домакинството, защото готви, чисти, пазарува и всяка сутрин чинно изхвърля боклука от дома си. Явно жена не му трябва... В интерес на истината, противно на пикантните слухове, които се носят, не се мернаха и мъже. Владо си живее напълно сам - като отшелник, и няма ни жена, ни мъж около него.

В редките случаи, когато денят на актьора е свободен от репетиции за постановки, Карамазов влиза в ролята на примерен син. Театралният секс символ полага всички необходими грижи за майка си и баща си, които живеят в къща в квартал Илиянци".

Водещият на „Сървайвър" редовно посещава някогашния си адрес, за да снабди родителите си с всички продукти от първа необходимост. Карамазов дори се грижи за домашното им куче, което глези с качествена храна и всевъзможни лакомства за четириноги.

Дори и в моментите на почивка обаче мобилният телефон на актьора не престава да го тормози с обаждания. Звездата на Народния често говори в движение, докато шофира. Секс символът кара автомобил „Алфа Ромео" и за да смогне с всичките си задачи, си позволява превишаване на допустимата максимална скорост за населено място. Въпреки това няма проблеми с КАТ, защото полицаите го разпознават и не се заяждат с него.

За да се скрие от околните, Владо ходи неглиже, нахлупил черна плетена шапка. С този си вид наподобява банкрутирала мутра от разпаднала се борческа бригада.

източник: Уикенд

Прочита: 4694

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.