Събота, 27 Юли 2024

Владо Карамазов си търси работа, прехранва се с халтури по морето

Печат Е-мейл
27 Август 2010

Владо КарамазовСлед като стана ясно, че тази година няма да има "Сървайвър", водещият Владо Карамазов се е заел да си намери нова добре платена работа в телевизията.

"Владо има доста ангажименти в Народния театър, но иска да бачка и в телевизията, тъй като оттам вади големите пари. С хонорарите от предишните издания на "Сървайвър" (успя да си купи апартамент в елитен столичен квартал и нова кола", разкриват близки до актьора.

Продуцентите на риалитито обаче не реализират нов сезон след трагичния инцидент с Нончо Воденичаров миналата година. Карамазов се надявал Евтим Милошев да му намери нова телевизионна изява, а междувременно поработвал като конферансие на различни тузарски сбирки край морето.

Самият Владо призна, че работата в театъра му е взела здравето, затова напуснал Народния. "Излязох на свободна практика, защото аз и още някои играем в адски много представления, а вземахме заплата 500 лева. Беше голяма несправедливост. Всяка година казваха, че това ще се промени, но не стана. А сега парите, които вземам, са горе-долу такива, каквито заслужавам...

Театърът е удоволствие, но в същото време започва да ме боли рамото, коляното, глезена. Все по-често започва да ми пада гласът. Когато имам 5 представления едно след друго, от прекаленото говорене на сцена започват да ме болят гърдите. Чувала ли си за мускулна треска на гърдите? На 31 съм и вече съм амортизиран", споделя секссимволът със спорна ориентация. Той обаче споделя в интервю, че мечтае да има дете и дори "тренира" с Алена - дъщерята на най-добрия му приятел Юлиан Вергов, с когото прекарват лятото заедно на морето.

източник: Шоу

Прочита: 3922

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.