Събота, 28 Май 2022

Пияният Андрей Арнаудов: Вече не обичам жена си Даниела

Печат Е-мейл
21 Май 2010

Андрей АрнаудовСкандалната сцена се е разиграла преди няколко вечери на шумно ВИП парти в столицата. В центъра на конфликта са попаднали водещият Андрей Арнаудов и известна родна моделка. Двамата се засекли на купон по случай рождения ден на фотографа Александър Моллов.

В разгара на събитието, очилатият „опосум” вече бил погълнал значително количество алкохол и започнал да флиртува с дългокраката красавица, усуквайки се около нея с палав поглед и мазна усмивка. Моделката веднага отблъснала атаките му, контрирайки го с аргумента, че не се занимава с женени мъже.

Изненадващо за всички обаче, водещият започнал да обяснява с посърнала физиономия, че изобщо не държи на законния си съюз със сръбкинята Даниела.

„Вече не обичам жена си. Постоянното й дърдорене ме дразни страшно много. Тя ме задушава”, изфъфлил подпийналият Андрей. Самосъжалението му обаче още повече отблъснало моделката и виждайки, че няма шанс да я свали, „опосумът” се отправил към изхода, обграден от двамата си лични охранители.

източник: Уикенд
Прочита: 8952

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.