Сряда, 24 Юли 2024

Развалиха магия на Тони Димитрова

Печат Е-мейл
11 Януари 2010

Тони ДимитроваПевицата напоследък отслабна значително, стана още по-женствена, излъчването й не е на жена пред пенсия, а на романтична дама.
В основата на всичко това би могло да бъде и мъж, до когото Тони да се чувства желана и обичана. Димитрова твърди, че в момента няма такъв до нея, но това не е доказано.

Свидетели обаче разказват за посещение на певицата при врачка. Дамата излязла от приемна на екстрасенска, която била спец по разваляне на магии. Не се знае колко е платила звездата, нито колко пъти се е връщала, но тарифата за еднократен сеанс била 140 лева.
Ходенето по врачки напоследък се превръща в мания при знаменитостите. В светските среди упорито се говори, че Слави Трифонов и Митко Щерев носят специални амулети за предпазване от магии, направени им от Лили Иванова - не от нея лично, а поръчана на вещери. От приемните на баячки и магьосници не излизат Силвия Кацарова, Ивана, а приживе и певицата Румяна, която предчувствала края си и смятала, че има направена магия.

източник: Контра

Прочита: 3209

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.