Вторник, 05 Март 2024

Миро Каризмата си хвана богато гадже

Печат Е-мейл
21 Октомври 2009

МироМилионерският наследник Алесандро е новата тръпка на певеца

Миро от разпадналия се дует „Каризма" се носи на крилете на любовта. Поп звездата напълно е забравил старата си изгора Крум и се радва на новия си приятел Алесандро.

Гаджето на Миро е от богат род, според клюката майка му Таня е съдружничка с Петя Славова. Алесандро имал огромен апартамент в Милано, където неведнъж отсядал с изпълнителя на десетки хитове. Казват, че в жилището само допреди месец се укривал и Азер Меликов, който иначе твърдял, че е в Лондон.
Алесандро и Миро се познавали отдавна, но едва през лятото авантюрата им стартирала. Наранен от цялата история останал Крум, който дори укорявал Миро, че е избрал парите пред страстта.
Интересна подробност е, че новото гадже на Миро Каризмата е близък приятел с друга поп знаменитост - Руши Видинлиев. Двамата обаче никога не са имали интимна близост, познавали са се покрай делата на майките си.

източник: Уикенд

Прочита: 8010

Коментари (1)

...
miro obi4am teee
niki , 26 август 2011 20:19

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.