Сряда, 24 Юли 2024

Елица и Стунджи подлудяват съседи с групов секс

Печат Е-мейл
14 Декември 2009

Елица и СтунджиОргии и силна музика дънят в апартамента на певците

Съседите на Елица и Стунджи са вдигнали ръце от тях. От близо месец насам вече комшии на известните музиканти се оплакват от ужасяващите звуци, които се чуват в дома на популярната двойка.

„Когато са заедно, не спират да репетират, свирят на барабани, тенджери и тави. Елица става в 7 часа сутринта, за да се разпява на терасата - огласява  целия квартал. В началото на тяхната кариерата всички си премълчавахме заради успеха им на „Евровизия", но вече това нещо не се търпи", ядосва се баба Димитричка. И не само с музикални звуци Елица и Стунджи тормозели квартала си. Красивата певица била луда фенка на груповия секс и често карала партньора си да спретват оргии в дома им. Дългокосата изпълнителка не си падала моногамна и желаела в леглото с нея да има повече от един мъж.
„Стоян е мъж под чехъл! Елица го изкомандори да си остави жената, тя не спира да го върти на пръста си - изневерява му непрестанно, тя командва парада, каквото каже, това става в дома им", шушукат запознати със семейните проблеми на изпълнителите на „Вода".

източник: Контра

Прочита: 7018

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.