Сряда, 24 Юли 2024

Васко Кеца за неплатените си данъци: Виновна е счетоводителката. Уволних я

Печат Е-мейл
11 Декември 2009

Васко КецаНямам вина за батака, оправдава се Ивайло, мениджърът на Найденов

Мениджърът на Васил Найденов Ивайло Манолов лудна от срещи с адвокати. Импресариото се вижда с юристите по няколко пъти на ден. Заедно с тях умува как да извади прочутия си клиент и приятел от данъчния батак, в който се е забъркал.

Кеца бе хванат от служители на държавната администрация, че е укрил доходи в размер на близо 3 милиона лева. Не бил подавал и данъчна декларация от 5 години. Найденов може сериозно да загази заради опита си да укрие доходи. "Изпълнителят на „Адаптация" и импресариото му Ивайло
дадоха изявление относно данъчния батак.
"Счетоводителката е виновна за невнасянето на данъците! В момента, в който Васил разбра за издънката й, веднага я уволни! Аз нямам никаква вина. Явявам се само импресарио и не мога да бъда всьо и вся навсякъде! Моята работа съм си я свършил. Счетоводителката е подлъгала Васил. Той не е знаел за неплащането на данъците!", категоричен е Ивайло.

източник: Уикенд

Прочита: 2685

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.