Събота, 23 Септември 2023

Раян от музикална компания Real Enterprises сигурен финалист в избора на руска песен за Евровизия

Печат Е-мейл
26 Юли 2011

РаянЕдва дебютира и вече се цели към високи върхове. Младия изпълнител от музикална компания RealEnterprises Раян е сигурен финалист в избора на руска песен за Евровизия. Оказва се, че той е най–бързо развиващия се изпълнител и най–борбен. Едва на 17 години той вече е част от музикалния свят на България а съвсем скоро ще покори и многобройната руска аудитория. Потърсихме за коментар самия изпълнител как успя да участва финалист в избора на руска песен за Евровизия!

- Истината е, че сам успях да се добера до селекционната комисия, сам изплатих песента си и сам успях да се преборя с руската бюрокрация. Известни руски композитори, музикални директори, редактори, актьори, певци единодушно са гласували за моята песен да влезе в списъка със сигурните песни за финала. Това ме радва особенно когато знам, че това е плод от мойте ръце. Ужасно благодарен съм на продуцента ми Николай Първанов, че застана зад мен когато бях на крачка да се откажа заради „корупцията в Голямата братска страна„. И не сгреших когато го послушах.

А как ще развива кариерата ти тук в България?

- Не съм оставил проектите си на заден план, развивам ги, работя по следващата песен в която участие ще вземе известен музикант. Песента според мен гарантира да е летен хит. Предстой ми заснемане на дебютния клип но до средата на август ще пуснем купонджийската песничка в която се пее „Поръчай първо, второ, пето, десето! Поръчвай ме още за теб нямам край, поръчвай, наливай, напивай събличай и неща да бъда кошмара в твоя сън„

Прочита: 3435

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.